Můj rok 2022 s inspiracemi pro vás

Velký plápolající oheň na barbadoské pláži a kolem něj mnoho lidí, známých i neznámých. Společně vstupujeme do nového roku. Jaký asi bude? Co všechno nám přinese a hlavně, co pro to udělám já? Jaký si ho vytvořím?

Tak pro nás začínal přesně před rokem rok 2022 při našem rodinném měsíčním pobytu na ostrově Barbados. Impozantně. Svobodomyslně. S vědomím, že vše máme ve svých rukou! Ovšem snadněji se vše plánuje ze slunného Karibiku, než žije v realitě. A to byl můj velký úkol v tomto roce. Žít to slunce uvnitř sebe v každodennosti, seberealizovat svůj potenciál stabilně a vytrvale a provázet tím i druhé. I když venku prší. I když ta tíha všednosti a našich vnitřních omezení je obrovská. I když dojde kousek za hranicemi k válce…

A jaký byl ten váš rok? Můžete se spolu se mnou ohlédnout. Vemte k tomu svůj diář, fotky, rodinu. Co se povedlo? Co mohlo jít líp a zkusíte to letos a jinak? Na čem můžete stavět, na jaké zkušenosti navázat? Všechno má v našem životě hluboký smysl a vše se děje pro nás, i když to tak na první pohled nemusí vypadat.

Do nového roku jsem vstoupila společně s mnoha mými klientkami. Otevřela jsem dvě nové skupiny mého programu Diamantová cesta, skrze který měníme přístup k sobě, čistíme nesloužící vnitřní programy, propouštíme minulost a otevíráme ryzí cestu vlastního sebeprosazení. Tak zvané Diamantové večery, při kterých se s klientkami ve skupinách po šesti potkáváme, jsou již ikonické, pro ženy transformační, a pro mě osobně jsou již součástí mého života. Letos bylo skupin celkově pět, a tudíž jsme spolu s mou kolegyní Mončou Papyan provedly dalších 30 žen na cestě za kvalitnějším a spokojenějším životem.

V květnu jsme se také s dosavadními absolventkami, naprosto báječnými ženami, potkaly u Monči na zahradě a strávily tak společný víkend NAŽIVO plný nádherných osobních setkání, silných aktivit pro vnitřní práci a nekonečných rozhovorů… Je obrovsky naplňující vidět jednotlivé proměny žen, sledovat jejich příběhy a společně vytvářet přesahující, vzájemně se podporující komunitu.

V průběhu roku také běžely pokračující programy a mnoho žen tak šlo do hloubky sebe samých a proměňovaly tak své životy řádně a od základů. Mnohdy se to odvíjelo způsoby, které nebyly příjemné, skrze cesty, které byly nečekané, i bolestné. Vesmír má své způsoby a je potřeba nechat některé procesy dít, aby se to uvnitř nás a skrze nás i navenek mohlo začít proměňovat. Bylo mi ctí stát ženám po boku!

Mnohé z žen také nastoupily i do mé individuální spolupráce Intensive a to byla řádná jízda! Ženy milé, ráda bych touto cestou pozdravila a povznesla každou z vás. Díky za vaši odvahu, otevřenost a upřímnost. Díky za vaše odhodlání, se kterým na sobě pracujete a krok za krokem proměňujete své životy. To, co děláte pro sebe, totiž automaticky děláte pro druhé. Pro své nejbližší i pro všechny ženy na planetě.

Jsem vděčná také za dlouhodobé spolupráce jako hostující mindset kouč. Velmi mě baví otevírat nové možnosti naší mysli a překračovat společně s mnoha klienty hranice vnitřních omezujících přesvědčení.

V únoru se změnila situace v Evropě. Na Ukrajinu, téměř k našim sousedům, přišla válka. Zlá, studená, nečekaná, nespravedlivá. Událost, která hnula celou společností, srdcemi nás všech, a také mezinárodními finančními trhy. S mužem přicházíme o značnou část našich úspor ve formě akcií a kryptoměn. Manžel je zdrcen. Mnoho podnikatelů se začalo bát o svou práci, mnoho ji ztratilo. To vše ve mně vzbudilo velký motor, být tu pro ostatní. Do dění jsem tak mohla přispět tak, jak nejlépe umím. Skrze pomoc ostatním podnikatelkám. Já osobně jsem si už prošla mnoha krizemi, znám ekonomické vlny, a umím přizpůsobovat sebe i své podnikání změnám. A tak jsem změnila své instagramové jméno, přizpůsobila obsah a rozšířila svůj mentoringový program a veřejně i jako host v jiných skupinách a programech pomáhala druhým ženám přečkat to nejtěžší.

Držela jsem také své klientky. Mnohým z nich se přetřásal celý svět, byly v šoku a deziluzi. A samozřejmě jsem tu byla pro své děti, které silně všechno vnímaly a potřebovaly si s tím poradit. Pro nikoho z nás toto období nebylo jednoduché a ty zimní a jarní měsíce mě stály spoustu sil.

Přidala jsem tak do života to, co jsem nejvíce potřebovala. Více klidu, přírody i rodného Valašska. S mužem jsme si rozdělili cestování, děti i dovolené, aby tak každý z nás dostal, co potřebuje. Já více klidu a on více dobrodružství, které ho nabíjí. Po dlouhé době byl pro mě 2022 rokem s nejmenším množstvím navštívených zemí a nejméně procestovanými kilometry.

Vznikl tak ve mně a v mé vnitřní pravdě naprosto prémiový a exkluzivní program pro TOP klientky. Program Královská transformace, do kterého před jeho začátkem v srpnu vstoupilo devět úžasných Královen. Prostě to přišlo. A já věřím, že i díky tomu, že jsem byla zcela autentická a upřímná k sobě a ke svým potřebám. Prožili jsme spolu neskutečné a silné čtyři měsíce a po vánoční přestávce pokračujeme ještě celý leden. Ženy milé, úžasné, zářivé a odvážné. Stáváte se změnou pro sebe i pro ostatní. Skrze sebe měníte svět a jdete krok za krokem k předávání svého nejvyššího potenciálu v naprosté autenticitě a vnitřní harmonii, i když je to někdy sakra těžké, já vím!

Celkově jsem přijala, že prostor pro sebe, pro dočerpání a odpočinek je pro mě nezbytný! Abych tu mohla být naplno a v bezpodmínečnosti pro mé děti, pro mého muže, širší rodinu i všechny mé klientky. Přijala jsem také naplno, že potřebuji vše, co předávám, naprosto, naplno a autenticky žít! Jen tak bude možná silná změna i u mých klientů.

Hodně jsem se také věnovala rozvoji mých spirituálních schopností, které hojně ve své práci i soukromém životě využívám. Čím dál víc se mi otevírají vhledy, cítění a nové možnosti práce v energetickém poli. Lidí, věcí, míst, projektů a různých entit. Dokáži nacítit Duši, momentální stav podvědomí a na několika sezeních jsem dokonce byla médiem. Dokáži čistit i léčit energii. Pro to všechno potřebuji být řádně ukotvená, odpočatá, spokojená a mít své tělo zdravé, pročištěné a průchozí. Pro tuto práci je to nezbytnostíprofesní zodpovědností.

Zbytek roku po létě je ve znamení balancování mezi prací a osobním životem. Začal školní rok, který byl poprvé od doby kovidové bez jakýchkoliv omezení a se všemi společenskými, školními i sportovními aktivitami. Naše nejmladší nastoupila do nové „velké školky“ a každé dítko tak máme v jiné instituci, dokonce s jinými datumy prázdnin. Je to někdy hodně náročné, hlavně logisticky a s mužem si musíme hodně pomáhat. Díky jeho možnosti home officu to zvládáme. Manžel také konečně přijal mou práci jako řádnou a důležitou a otevřel se mým návrhům i požadavkům pro dělení povinností i péče. Sama to utáhnout nemůžu a nechci.

Mám tak více prostoru na práci a na mé Královské, Diamantové i Intensivní klientky. Nesmírně mě to baví. A i když je to někdy řádná výzva to všechno skloubit a ještě k tomu si udržet – mnohdy zuby nehty – prostor pro sebe a pro mé koníčky, stojí to za to! Žiju to, co jsem si vždycky přála žít. Sdílím se světem své vnitřní dary a schopnosti a skrze sebe obohacuji svět.

V energii mého Královského programu jsem se vezla i já a najednou přišel vhled a rozhodnutí napsat knihu! Nápady a podněty se řinuly, naučila jsem se několik nezbytných technik, jak psát a zpracovala si svůj limitující mindset, že nemám čas nebo kdo by to četl, že? A tak píšu. Hlavně pro sebe. Dělám tím tak smír s minulostí. A pokud pak čtení knihy pomůže i vám, jakkoliv, budu jenom ráda a život i mé konání bude mít ještě větší smysl.

Mnou navržená obálka budoucí knihy. Dělám to pro vlastní motivaci a podporu odhodlání dotáhnout tento můj velký sen do konce.

Rok završujeme krásným Adventním časem, ve kterém mají mé programy integrační prázdniny, a já tak mám prostor na rodinné aktivity, dětské besídky i pečení vánočního cukroví. Plním si také sen a s mužem organizujeme u nás krásnou a velkou vánoční mezinárodní párty pro naše sousedy a přátele. Je nás celkem 33 a dohromady 16 národností! Uvědomuji si, jak cenné je moci žít tak, jak si přejeme my, mít práci, co nás baví a užívat si všeho, co jsme doposud poctivě a svědomitě pro sebe i naše děti vybudovali.

Rekapitulace 2022:

Počet provedených klientek v intimější spolupráci: 62

Počet příspěvků na Instagramu: 79

Počet příběhů (storíček): 1.460

Počet nových žen ve skupině Na cestě s Věrkou: 620

Počet odeslaných skupinových emailů do programů a newsletterů: 162

Počet oslavených narozenin a svátků: 10

Počet vstřelených gólů na turnajích Isabelle a Elliota: 11

Počet vypraných praček: 156 (při průměru 3 týdně)

A co bude v roce 2023?

Přeji si vydat svou knihu! Tak moc už vidím, jak si ji čtete a jak vám rozzařuje vaše dny i přináší inspiraci a konkrétní tipy pro vaši pohodovější a naplněnější každodennost.

Přeji si také provést mnoho dalších žen v mých kurzech. Vidím ženy spokojené, šťastné, odlehčené od všech těch svěracích kazajek rolí a svazujících vnitřních programů.

Vnímám příští rok jako plný, intenzivní a zářivý. Cítím v něm urgentnost a jakýsi apel pro nás lidi pořádně na sobě máknout. Pevně svůj život uchopit a převzít za vše, co se mi děje a jak to mám či nemám, plnou zodpovědnost. Pro sezení u televize si sem ty naše Duše nepřišly. Změny navenek vychází a budou vycházet jen zevnitř z nás.

Mluvila jsem o tom ve vysílání v mé skupině Na cestě, při kterém jsem sdílela mé načtené vhledy pro příští rok. Mrknout můžete tady. Ve skupině budu v příštím roce hodně aktivní a zcela otevřená. Přijďte si pro inspiraci pro práci na sobě, pro mnoho skvělých hostů i pro vhledy praktické spirituality pro kvalitnější žití vaší každodennosti.

Já osobně se chystám skupinově provést mnoho, mnoho žen v mém zbrusu novém programu pro ty, co se právě nově vydávají na cestu a chtějí do toho šlápnout. Už je čas, milé ženy!

Do hloubky a více individuálně se budu ženám věnovat v mé Diamantové cestě. Aktuální termíny najdete tady, srdečně vás zvu a moc se těším.

No a pro ty z vás, které volá opravdu intenzivní spolupráce a jste odhodlané a připravené posunout svůj život, potenciál nebo podnikání, na zcela nový level jsou tu dva prémiové programy. Individuální energetický mentoring Intensive, kde zbývají na příští rok už jen dvě místa, a exkluzivní program Královská transformace, jehož druhý běh bude startovat v srpnu 2022.  

Budu i nadále žít sebe, svůj život, své podnikání a hlavně svou rodinu. Našla jsem si rovnováhu, která mně v životě vyhovuje. Styl práce i žití soukromí, který je momentálně v souladu s naší aktuální rodinnou situací. Čeká nás také více cestování, mám na něj chuť a nyní již i energii. A chci si zas o kus víc užívat každého momentu života. Sama se sebou, s rodinou, s klienty. A to i když bude pršet nebo svítit sluníčko. Protože všechny polarity i etapy života jsou důležité, mají v našich životech místo a svůj význam.

Ráda bych si také udržela volné pátky. V tomto roce se mi to splnilo téměř z poloviny a bylo to tak blahodárné! Pátky, kdy můžu jít do přírody, do fitka, věnovat se rodinným záležitostem, integrovat všechny změny, studovat nebo jen tak rozjímat a nechávat v sobě zrát nápady, odpočívat nebo si číst. Chci také pokračovat v péči o tělo, což mně dělá velmi dobře a po čtyřicítce je to již nezbytná nutnost. Cvičení, procházky, jídlo, které mně vyhovuje, hodně vody, vhodné doplňky stravy, čínská medicína a rovnováha s Duší, Duchem i vyváženou Myslí.

Čeká mě také intenzivní 9měsíční spolupráce a vnitřní práce pro rozvoj mých spirituálních darů a celého potenciálu mé Duše. Vybrala jsem si mentorku, která žije v Moravských Kopanicích a se kterou velmi souzním. Kdo ví, co vše přijde a jak víc a hlouběji budu moci skrze sebe obohatit i vaše životy. Kdo se těší?

Jsem otevřená změnám i všemu novému, co přichází. Cítím změnu na poli bydlení. Jednou částí této změny je vytvoření nového pokojíku z manželovy pracovny pro naši nejstarší dcerku Isabelle, které už bude 11 a touží po větším soukromí od dvou mladších sourozenců. Kdo ví, co přijde dál, já cítím velmi silné vnitřní chvění, že to bude báječný a plný rok.

A jak můžete podpořit ten váš nový, přicházející rok?

Můžete si všechny nápady, sny, vize i plány sepisovat do nového deníku či krásného sešitu.

Můžete si udělat koláž, tzv. nástěnku vizí s fotkami a texty věcí, pocitů a prožitků co chcet mít.

Můžete si samy sobě napsat dopis o novém roku a otevřít ho pak na konci roku.

Můžete si vytvořit afirmace, které vás podpoří a které si vystavíte na různá místa po domě.

Můžete si samy pro sebe nahrát audio zprávy, které si budete pouštět v momentech, kdy vám nebude hej.

Můžete cokoliv. A také nemusíte vůbec nic! V tom je ten zázrak. Můžete všechno a nemusíte nic. Je to totiž, milé ženy, na vašem vnitřním rozhodnutí. Tak co si vyberete a pro co se rozhodnete?

No a pokud chcete mít pro svou cestu průvodce, protože být na vše sama a šlapat cestu v osamění není vždy snadné, budu vám já osobně pevnou oporou. Ať už skrze mé veřejné předávání u mě ve skupině, na Instagramu, který dostane od ledna nový kabátek nebo v mých programech. Vyzkoušet můžete mou 5denní aktivaci zdarma, třeba rovnou hned tady. A teď.

Kéž je váš rok plný všech prožitků, které pro svou autentickou cestu potřebujete. Kéž těmi prožitky zvládnete vytrvale navigovat a z každé situace vyjdete silnější, moudřejší a pravdivější. Kéž máte mnoho odvahy vydat se na cestu svého srdce a už to nebudete odkládat. Kéž je vaše neobyčejně obyčejná každodennost protkaná mnoha úsměvy, vroucnými objetími i soucitným pochopením. Sebe i druhých.

Těším se na společné setkávání a vzájemné sdílení v roce 2023!
Vaše Věrka

Mé afirmace pro vstup do roku 2023

Mgr. Věra Švachová

Jsem váš kouč, mentor, inspirátor a motivátor. Jsem tvůrce transformačních online programů a koučovacích skupin. Jsem spokojená žena a úspěšná letitá podnikatelka. S mým slovensko-kanadským manželem Jakubem máme tři děti (Isabelle 10, Elliot 8, Nicole 4) a momentálně žijeme v Berlíně.

Mou velkou vizí jsou šťastné a spokojené ženy, osvobozené od vnitřních nepravd, společenských limitů i škatulek očekávání. Vidím ženy žijící sebe, komunikující své srdce, na cestě svého poslání. Ženy, co skrze sebe obohacují svět, za což mají řádně zaplaceno. Hluboce věřím, že naplněná, spokojená a bohatá slovanská žena stojí v čelních řadách transformace našeho světa. Jsem šťastná, že mohu být toho všeho součástí a svým dílem tomu nádhernému dění pomoci.

Inspiroval vás tento příspěvěk?

Zanechte ve formuláři svůj email a zašlu vám jako prvnímu nové podcasty, články, videa a další inspiraci do každodenního života :-)

Komentáře

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře.